Reglement

Om de wintermarkt goed te laten verlopen hebben wij een reglement samengesteld waar alle deelnemers zich aan dienen te houden.


1. Ik schrijf mij in via het digitale formulier op de website www.wintermarkthaarle.nl, of schrijf mij mondeling in bij iemand van de organisatie.

2. Ik hang het deelnemersaffiche vroegtijdig (tip: 2 weken van te voren) voor mijn raam of op mijn deur zodat iedereen kan zien dat ik mee doe.

3. Ik zet de aangeboden spullen bijeen in mijn garage, onder de carport of in mijn tuin en kleed het uitnodigend en in gezellige kerst sfeer aan.

4. Ik plaats geen spullen op het trottoir of op straat en voorkom overlast voor anderen.

5. Ik ben open van 10.00 uur tot 15.00 uur (vroegtijdig stoppen is vervelend voor bezoekers).

6. Ik bied mijn spullen niet gelijktijdig aan op andere locaties als de Weggeefhoek (dat mag daarna uiteraard wel).

7. In mijn winkeltje verkoop ik geen alchoholische dranken, of andere dranken. Etenswaren zijn wel toegestaan. Laat de organisatie even weten wat je aanbied om concurrentie te voorkomen.

8. Als deelnemer woon ik binnen de bebouwde kom Haarle. Buiten de bebouwde kom wordt er in overleg een plek op de route in het dorp toegewezen die zelf ingericht kan worden tot winkelkraam.

9. Ik maak er een gezellige dag van.


Disclaimer;

Mee doen is op eigen risico. Middels de deelnemersaffiches, redactionele aandacht in de media en opname in diverse activiteitenkalenders geven we publiciteit aan de Wintermarkt Haarle.

De deelnemerslijst verschijnt op de website. Op de route plattegrond wordt bij het deelnemende adres vermeld wat er aangeboden wordt.

Wintermarkt Haarle is een particulier initiatief zonder winstoogmerk