Organisatie

Het Wintermarkt Haarle comite bestaat uit vier enthousiaste dames die woonachtig zijn in Haarle. Onlangs stonden ze op een Rommelmarkt een aantal kilometers buiten het dorp. Met volle auto’s gingen zij samen op pad. Eenmaal aangekomen werd al voor ze de auto uitstapten de handel bekeken en werden de eerste spullen verkocht. Ze spraken uit dat het toch eigenlijk zonde is dat iedereen zo veel spullen en goederen aanschaft en vervolgens menig zolder of garage wordt gebruikt als opslag. Dit was een geslaagde rommelmarkt dag die volgens hun snel nog eens over gedaan kon worden.

Zo gezegd zo gedaan kwam het een aantal weken later te sprake.
Rommelmarkt, wat een vreemde naam eigenlijk. Zij vonden de aangeboden spullen zeker geen rommel maar juist perfect voor een tweede ronde.
Al snel kwamen de ideeen om het fenomeen rommelmarkt eens af te stoffen en het in een nieuw jasje te steken. Iedereen heeft wel goederen, producten of verzamelingen in huis die te goed zijn om weg te gooien maar waar hij of zij eigenlijk wel op uit gekeken is. Een enkeling brengt het naar een Kringloop winkel in de buurt. Helaas levert het behalve een opgeruimd huis op deze manier niet wat op.

De organisatie is er van overtuigd dat het rondsnuffelen op markten en de zoektocht naar leuke koopjes voor een hele grote doelgroep tot een leuke gezellige activiteit wordt gezien. Na een aantal brainstorm sessies kwam de Wintermarkt tot leven.

Een markt in de gezelligste maand van het jaar, tegelijkertijd een maand waarin het meeste geld wordt uitgegeven aan cadeaus, decoratie, voedsel.
De decembermaand is al duur zat. Zij gaan voor koopjesjagen in gezellige kerstsfeer zodat het voor jong/oud, arm of rijk mogelijk is om onvergetelijke feestdagen te vieren.

Het wintermarkt comite gaat voor een gezellige dag in winterse sferen en zal zorgen dat dit een evenement wordt waar nog lang succesvol op terug gekeken kan worden.

Elise Krukkert
Marloes Masman – Middelkamp
Monique Bloeme – van Tolij
Sanne Oldewening – Rensen