inspiratie

Op zoek naar creatieve manieren om je sieraden te presenteren tijdens de wintermarkt?

Op zoek naar creatieve manieren om je sieraden te presenteren tijdens de wintermarkt om zo meer te verkopen?

Wij hebben wat inspirerende en betaalbare voorbeelden voor jou geselecteerd.
Misschien heb je het meeste al wel in huis liggen en hoef je er niet eens de deur voor uit.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een paraplu, speelkaarten, fotolijstjes of lege flessen?
Er is zoveel mogelijk , op deze manier komen de sieraden beter tot zijn recht en zal de verkoop succesvoller verlopen.

1) Sieraden verkopen op lege flesjes.
Mocht je heel veel sieraden hebben dan is dit niet de meest praktische tip, maar qua presentatie is dit natuurlijk wel heel mooi. Voor deze tip zijn wijnflessen, vaasjes of bierflesjes goed geschikt. Als je helemaal creatief bezig wilt gaan zou je de flesjes nog op kleur kunnen sorteren zodat de sieraden goed uitkomen.


2) Sieraden presenteren op een hand
Deze sieraden standaards worden vaak gebruikt in winkels om ringen op te presenteren. Ze zijn ook zeker geschikt voor kettingen en armbandjes. Misschien heb je nog zo’n hand in huis liggen om te gebruiken. Een sieraden hand is ook heel eenvoudig zelf te maken met een handschoen en gips. Hoe leuk is het om je eigen hand te gebruiken als presentatie middel.

3) Sieraden presenteren op een tak
Een leuk DIY project waarmee je eenvoudig en snel een echte eyecatcher kan maken voor je sieraden. Er ligt vast in je tuin een tak of bezoek anders het bos. Steek de tak in een stukje moldering klei ( te koop bij o.a. Action) en spuit de tak en klei in een gewenste kleur.


4) Oorbellen presenteren op cadeau kaartjes (tag’s)
Met deze tip geef je je winkeltje een professionele uitstraling. Knip uit een stuk stevig papier kaartjes , en prik hier de oorbellen door. Maak een gaatje met een perforator en ze zijn klaar om opgehangen te worden. Deze kaartjes zijn ook in veel crea winkels kant en klaar te koop.


5) Sieraden presenteren op een plateau of etagère
Soms zijn het maar hele kleine dingen die het verschil kunnen maken.
Leg je sieraden in plaats van direct op tafel eens op een plateau. Zo’n plateau kan je in verschillende maten van hout maken of gebruik een broodplank of borrelplank. Ook ziet het presenteren op een etagère er mooi uit.


6) Met deze tip gaat alle focus naar je sieraden.
Wil jij je sieraden goed op laten vallen? Pak er dan een paraplu bij. Super eenvoudig en de bezoekers zullen hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen en komen vast en zeker een kijkje nemen. Helaas is deze tip alleen geschikt voor oorbellen.

7) Geen zin om papiertjes te moeten knippen? Presenteer dan je sieraden op spelkaarten.
Er ligt vast nog wel ergens in huis een pakje kaarten. Is dit kaartenspel nog compleet? Zo niet, geef dit pakje kaarten dan een nieuwe functie. Eenvoudig je sieraden bevestigen op de kaarten, en vervolgens presenteren in een kaartenbak. Heel overzichtelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.

8) Heb jij je verkoopspulletjes al weken klaar staan in kartonnen dozen? Dan is dit een hele handige tip.
Als alle spulletjes uitgepakt zijn en je kraampje ingericht is, dan kunnen de dozen gebruikt worden voor de sieraden. Stapel de dozen op en hang hier je sieraden aan. Je kan er spijkertjes door heen slaan zodat je handige hangertjes hebt waar de sieraden aan kunnen hangen. Eenvoudig en handig

9) Fotolijstjes
Oh oooh scherven brengen geluk, het glas uit je fotolijstje gevallen? Geen paniek.
De lijst van je fotolijst gaat jou helpen je sieraden te verkopen. Span draadjes van de ene naar de andere kant of span kippengaas in het lijstje en je sieraden komen super goed tot zijn recht. Spuit eventueel het lijstje nog over in een mooie chique kleur (bijvoorbeeld goud).


10) Tot slot nog een leuke knutsel tip.
Maak van een tissue box en lege wcrollen een echt ring doosje. Knip de bovenkant van de tissue box weg en geef het een mooi kleurtje of bekleed het met een stukje stof. Leg vervolgens de wc rolletjes naast elkaar in het doosje. Tussen de rollen kan je je ringen steken zodat ze geen kant meer op kunnen en je bezoekers ze goed kunnen zien.

/

Wij zijn benieuwd wat jij van deze sieraden tips vind. Misschien had jij zelf al een leuk creatief idee om het 15 december op de wintermarkt te presenteren. Laat het ons weten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *